HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

Vár a hármas - extrém maraton a városban

2010.09.21. 16:19 veresur

A hétvégén újabb csúf (vagy szép?) kalandba bonyolódtak legbátrabbjaink, több tagunk és szimpatizánsunk is részt vett az egyik leghorrorisztikusabb budapesti utcai futóversenyen (amely egyébként is kötődik a klubhoz: Blasi Gyuri áldozatos szervezőmunkáját dícséri).

A versenyről tudni kell, hogy a 42 kilométeres útvonal érinti a budai hegyek valamennyi jelentősebb csúcsát, összességében mellékhatásként 1760 m szintemelkedéssel (kérdezze meg orvosát gyógyszerészét). A nehézségről csak annyit, a pályacsúcs 3óra43perc, és összesen csak még egy 4 órán belüli eredmény született a verseny 4 éves története alatt (és az idei, nevezési csúcsot hozó versenyen 23 célbaérkező volt)...

No ezen a versenyen indult el Kertész Robi, Holczer Zoli, Szloboda Sanyi és Wermescher Ildi, nem is akármilyen eredményekkel. Ildi megdöntötte a női pályacsúcsot 4ó26 perces idővel, Robi aki féltávnál még 3. volt, végül kis különbséggel szorult le a dobogóról, Sanyi megjavította legjobb idejét, míg Zoli életében először teljesítette a gyilkos etapot...

Gartulálunk mindannyiuknak!

Az eredményeik:

HelyezésNévIdő
5Kertész Róbert4:15:01
11Szloboda Sándor4:59:03
20Holczer Zoltán5:45:01
   
HelyezésNévIdő
1Wermescher Ildikó4:26:07

Képek egyelőre itt:

http://picasaweb.google.hu/vresh69/20100919VarAHarmas#

És majd a verseny honlapján is:

http://www.varaharmas.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: maraton beszamolo futas eredmenyek var a harmas

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr812312828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása