HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

Senior triatlon OB Földváron - avagy amikor az edző megmutatja...

2009.08.31. 10:32 veresur

Augusztus 29-én, Balatonföldváron rendezték idén is a senior országos bajnokságot, nagyonsprint távon* fenyegető (de le nem csapó) viharral, széllel és a Spuri két újdonsült seniorjával, Judyval és veresúrral... Utóbbi (a futókör ismeretében nem meglepő módon) egyéni csúccsal mutatkozott be - sajnos mivel a többiek is ugyanazt a kört futották, ez csak a tisztes helytálláshoz volt elég. (Viszont kategóriájában a legjobb úszóidőt produkálta, hogy némi részsikerről is beszámoljunk)

Nem úgy a 14 év után első triatlonversenyén rajthoz álló Judy teljesítménye, aki bizonyította hogy nem csak mondja, meg is mutatja ha úgy hozza: szombattól ő a Senior I kategória Magyar Bajnoka! 

Judy a teljes női mezőny legjobb úszását mutatta be és ez később döntőnek bizonyult, mivel a legnagyobb vetélytárs Soós Edit is csak faragni tudott az első számban összeszedett hátrányból, Judynkat utolérni azonban már nem.

Gratulálunk és reméljük nem 14 év múlva lesz a következő megmérettetés!

Barátaink és üzletfeleink is jól teljesítettek, Bakó Móni egy bronzéremmel, Sipos Andi arannyal gazdagodott, míg az Újbudásokat a szomszédos úszópályán felkészítő Sáthy Pisti ezüstérmet vihetett haza...

Spuris eredmények:

Férfi Senior I.

11. Veres Gábor 1:09:42 (10:25, 40:06, 19:11)

 Női Senior I.

 1. Baranyai Judit 1:15:34 (11:54, 42:46, 20:54)

* - a futóeredmények mindenképpen renkívül gyors borítást (vagy nagyvonalúan kimért 5 km-t) sejtetnek - mindenki döntse el, melyiket :))

Szólj hozzá!

Címkék: triatlon eredmenyek senior ob foldvar

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr951350197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása