HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

Spurisok az EB-n

2009.05.29. 13:22 veresur

Ahogy ígértük, most már a szervezés szapulása* helyett a versenyzésről, főként persze a mieinkről, valamint barátainkról és üzletfeleinkről..

Az elit mezőnyben nem indítult versenyzőnk (vajh miért :)) - ellenben az age-group-ban 3 férfi (Sándor Gergő, Lencse Tamás és Veres Gábor ) és két női (Bakó Móni, Wermescher Ildi - utóbbi a barátok és üzletfelek kategóriában ;)) versenyzőnk próbált minél szebb eredményt elérni.

 

Persze a brutálisan erős mezőnyben nem lehettek nagy reményeink, így elsősorban a tisztes helytállás és önmagunkhoz mérten minél jobb idő elérése volt a cél.

Először Gergő rajtolt el a 18-40 év közötti kategóriákkal (30-34) és rögtön látszott, hogy a külföldi amatőrök nem viccelnek. Az első futók 33 perc környékén érkeztek, Gergőnk 40 perces futóideje a 90. volt a majd 150 indulóból. Aztán jött a bringa, lefelé erős szembeszéllel küzdve, majd a második futás és a mosolygós célbaérkezés.

 

 

 

 

 

Addigra persze már pályán voltak az öregek, a Lencse-Veres duó, Tamással az élen, persze, aki egy 39 percen belüli futással a legjobb spuris címére jelentette be igényét ezen a napon, s nem mellesleg 8 perccel veresúr (47.26) előtt váltott bringára. A bringa nem a mieinkről szólt (mondjuk ez már a depóba támasztott gépeket nézegetve és összehasonlítva a mieinkkel is egyértelmű volt :)), de Tamás azért itt is a legjobb spuris időt érte el, így már a második futás előtt egyértelmű volt, hogy ő lesz a mieink közül a legjobb...

veresúr is megérkezett végül, sajnos a visszafogott bringás teljesítmény megakadályozta benne, hogy az uszodai pályaszomszéd Sáthy Pistivel a második futás alatt folytassa a rajtnál megkezdett csatát, de így is javított eddigi legjobb rövidtávú idején 2 percet.

 

 

 

 

Még a fiúk is a pályán voltak, mikor a női mezőny is belevágott, Ildivel és Mónival, akik közül előbbi igen jó tempóban haladt az élen (már a mieink közül) az első futáson (pedig ő inkább az ultratávokon erős). A viszonylag megfontolt bringázás után aztán mindkét lány ismét gyorsított, és szép időeredménnyel célba is értek, Ildi kategóriájában a harmadik legjobb magyarként**.

Végezetül álljanak itt a mieink eredményei:

Lányok (40-44):

8. Wermescher Ildi 2.29.44

10. Bakó Móni 2.40.32

Fiúk (30-34):

32. Sándor Gergő 2.21.25

(40-44)

29. Lencse Tamás 2.15.38

48. Veres Gábor 2.37.18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* azér azt nem tudom nem megemlíteni, hogy tegnap még szanaszét volt plakátolva (nagyon igényes A4es fénymásolványokkal) az egész infópark a versenyközpontra mutogató tacepaókkal, hogy a verseny honlapján nincs eredménylista (plizpliz, legalább egy linket a sok bunkónak) és hogy egy infómorzsa sincs arról, mely szerencsések nyertek indulási jogot a hollandiai triatlon EB-n :)))

** sajnos a lányokról nem sikerült képi ábrázolásokhoz jutni, de ha sikerül beszerezni képeket, pótoljuk a hiányt, becsszóra

Szólj hozzá!

Címkék: duatlon eredmenyek

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr651150858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása