HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

Szekszárdi gyötrelmek

2010.05.03. 14:45 veresur

Eddig a Szekszárd szóról jobbára a bor jutott eszünkbe, de mostantól a félmaraton, sőt az extrém-félmaraton kifejezés is betársulhat. Legalábbis akik vasárnap nekivágtak az 1. Borvidék félmaratonnak, sokáig emlékezni fognak rá.

 

 

 

A futhatatlan emelkedők, a kilátó kétszer, a futhatatlan lejtők. Ezek voltak a leggyakrabban emlegetett (szalonképes) jellemzők - a jó szervezés és gazdag befutócsomag mellett a hősök szájából elhanoztak.

Nem kevés spuris* nevet fedezhettünk fel a rajtlistán, és újabb jó példa volt a férfiúi lustaságra (vagy előrelátásra?) hogy mindannyian a női versenyben voltak érdekeltek.

 

 

Ha csak az időeredményeket nézi az ember, úgy gondolhatná, nem haltak bele lányaink a keménykedésbe, de ha a tabellán elfoglalt helyükhöz viszonyítunk és megtekintünk pár, a pályán készült képet, láthatjuk hogy nem mindennapi nehézségű pályát kellett teljesíteni.

 

 

 

 

 

Fruzsi a verseny vége felé összefoglalta érzéseit, íme az összefoglaló gyermeklelkeket-füleket sem sértő része: "!!!!!"

Nohát így.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És végül az eredmények:

NévIdő Hely (absz)Hely (Kat)
Bakó Mónika1.49.4592
Diószeghy Fruzsina1.52.03106
Gyurcsák Szilvi1.58.37216
Bakai Tímea2.03.072917
Árva Margó2.27.4211838
    

* és spuriközeli és barát-ismerős stbstbstb...

Szólj hozzá!

Címkék: futas szekszard felmaraton

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr331971273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása