HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

Balaton Szupermaraton – avagy erős szezonkezdés

2010.03.22. 12:17 veresur

Már szokásosan tette át székhelyét a Spurisok színe java a Balatonpartra a végrevalahára tavaszias időben a csütörtöktőlvasárnapi hosszú hétvégén.

Több spuris csapat és további „barátok, rokonok és üzletfelek”* indultak el csütörtökön Siófokról, hogy négynapnyi erőfeszítés után vasárnap ugyanoda érkezzenek egy balaton kör után.
 
Az idő és a hangulat is végig kitartott, és az eredményekkel se volt gond, a Joya-Spuri lányok „szokás szerint” az élen végeztek kategóriájukban, miközben az abszolút első hely is mindössze 45 másodpercen múlt**, de ezen nem sokat búsult senki utólag.
 
A Balatoni Spuri Cuvee csapata a férfi váltók között lett kategóriaötödik, míg a Megfontolt Spurisok nevükhöz híven előreengedték a sietősebb ellenfeleket – így végül a 20. helyen zártak.
Idénynyitónak soha rosszabb versenyt!
 
(további képek hamarosan!!)
 
 
Eredmények:
 
5. (F2) Balatoni Spuri Cuvee  15:11:59
1. (N3) Joya-Spuri 15:43:50
20. (F3) Megfontolt Spurisok  17:14:19
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
* ők volnának a „spuriközeli” versenyzők
** 194 kilométeren 45 másodperc... hát nem egy nagy különbség

Szólj hozzá!

Címkék: futas balaton szupermaraton

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr811859006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása