HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

Spuri-karácsony avagy évbúcsúztató közös iszogatás

2009.12.21. 15:16 veresur

Bizony-bizony, a hagyományokhoz híven ismét szép számmal összegyűltünk a hagyományokhoz híven megint új helyszínen, hogy koccintsunk, évértékelő beszédet követeljünk, updételjük egymást az ünnepek előtt az aktuális történésekről és 2010-es tervekről - utóbbiak főkét a versenynaptár körül forogtak*.

Nagy készülődés-szervezkedés van már most a Balaton Szupermaraton környékén (március vége), a bécsi maratonra is többen megkezdték a ráhangoló edzéseket - az úszó szekció pedig már a jövő novemberi 24 órás versenyről álmodik majd a töltött káposzta után.

Szó esett még az edzőtábor tervekről, a felszolgált borok minőségéről, a hajtóművek rejtelmeiről és a bringaárakról - meg még ki tudja mi mindenről... a minden jó ha jó a vége alapon utoljára elfogyasztott kóser szilvapálinkáig.

Mit is mondhatnánk zárszóként, boldog karácsonyt és sok ajándékot Jézuskától mindenkinek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* ami persze triatlonra nincs, még csak egy egészen kezdetlegessel kellett beérnünk - amelyben például nincs féltávú verseny - reméljük ez nem marad így azért.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr641613454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása