HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

Ultrabalaton 2009 eredmények

2009.06.22. 14:35 veresur

Egyelőre csak a rövid hír, (beszámoló is lesz talán később meg képek) :

Ismét részt vettünk az Ultrabalatonon, tavaly melegünk volt, idén fáztunk, de a hangulat ismét igen jó volt, mint ahogy a verseny is...

Lánycsapatunk (Fruzsi, Szilvi, Móni, Judy és a beugró Gazda Ildi) a női mezőny 7. helyén zárt 17.35.33-as összidővel, ezzel a legjobb spuris teljesítményt elérve...

Más csapatokban feltűnt még Sándor Gergő, aki 4 perc körüli ezrekkel lendítette előre csapatát, Veres Gábor aki 5 percen belüli átlagával volt igen elégedett, valamint egy "spuriközeli" váltóban Juhász Peti, Peyer Zoli és Mészáros Zoli a férfi mezőny 10. helyén végeztek.

Gratulálunk mindenkinek, a bőrig ázottaknak őszinte részvétünk...

Szólj hozzá!

Címkék: futas eredmenyek ultrabalaton

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr531201033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása