HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

Duatlon EB vagy Háztömbbajnokság?

2009.05.25. 16:32 veresur

A felületes szemlélő számára bizony nehéz volt a különbségtétel, mivel a rendezők mindent megtettek a két kategória egybemosására :))

Nézük először a pozitívumot, azzal gyorsan végzünk: igen jó ötlet a hazai versenyzőket a kedvezményes nevezés lehetőségével nevezésre csábítani, igazán értékelendő ez a szamaritánus jótett...

Sajnálatos, hogy több pozitívum hirtelenjében nem jut eszembe, negatívum, vicces, bosszantó és felháborító (mindenkire rábízom, melyik-melyik) apróbb-nagyobb hibákból annál több. A legszomorúbb az egészben, hogy ezek jó része nem a pénztelenség hanem az érdektelenség (csúnyán mondva: beleszarás) számlájára irandók.

Hát akkor nézzük:

Az esemény honlapja önmagában egy kis tanulmány: hogyan lehet kibogozhatatlan, rosszul strukturált, lassan frissülő honlapot készíteni, amelyben mintha direkt nem vennék figyelembe a versenyhonlapok általában szokásos felépítését. Bár ez valószínűleg tudatos volt; elég ciki lenne egy Technikai információk menüpont, amely a verseny rajtja előtt egy hónappal még üres...

Ez egyébként annál is szebb, mivel saját bevallásuk szerint a teljesen amatőröket is versenyzésre akarják bírni a szervezők, ők pedig nyilván tisztában vannak a depózás menetével, a kötelező védőfelszerelésekkel, kötelező külsőségekkel kapcsolatban mindennel.

És nyilván elég nekik a következő informatív mondat (a verseny előtt 1-2 héttel föltéve):  "a technikai felszerelés kapcsán kérjük, kövessék az ITU szabályait. A kerákpározás során tilos a bolyozás, a ruházaton pedig fel kell tüntetni a HUN feliratot." hogy képbe kerüljenek, hiszen mindannyian otthonosan mozognak az ITU szabályai közt, könnyűszerrel rákeresnek és értelmezik az összes szabályt...

És imádják naponta csekkolni a honlapot további infókért (ó azok a nagyképű külföldiek akik félévvel az esemény előtt fölteszik a depó-nyit-zár típusú infókat is, a marhák...aztán meg hallgathatják a panaszkodást ha mégse úgy lesz... ja hogy nem szokták elcseszni? bocs) hátha kiderül még valami addig nem közölt infó.

No de sebaj, sikerült nevezni, pénz átutalva liszensz érvényes, minden oké.

Csütörtök, akkreditáció du. 3tól. A mezítlábas lúzer ammattőr asziszi hogy ha odamegy, mondjuk 4re akkor kap rajtszámot is meg minden :))) Hát nem, az csak a romlott nyugat ahol ilyeneket csinálnak - nálunk ezzel szemben még javában ácsolják a facilitit, útbaigazító feliratok nem jellemzők, miután nagy nehezen megvan a placc közlik hogy rajtszám nincs, ma már nem is lesz, tessék visszajönni holnap.. Ja hogy azért próbálkozik valaki aznap mert másnap nem alkalmas? Akkor írjon meghatalmazást, vegyen ki szabadságot, vonuljon kolostorba, kitérdekel? ("És különbenis, nem is akartunk rajtszámot, csak pár napja döntöttük el hogy mégis lesz, nem csoda hogy még nincs kész" - ja bocs. Én kérek elnézést)

Az meg már tényleg csak az én kukacoskodásom, hogy az átutalásom nyomait csak hosszas nyomozómunkával sikerül felgöngyölíteni, hogy a számlát a nevezésről azóta sem sikerült megkapni és hogy a szerencsétlen sporttársat (akit megkértem, hogy vegye át helyettem a rajtszámot) még visszarántották egyszer hogy a tévesen kiadott számot egy másikra cseréljék...

Az előzményekhez képest a verseny rendezés már nem tartogatott meglepetéseket, pont olyan volt mint gondoltam, összevissza frissítőpontokkal, közepes tisztaságú frissítő vízzel (gondolom szegény az eklézsia, nincs pénz izóra - de akkor minek rendezünk EB-t?), a bringán frissítőpont nélkül, béna és ittott értelmetlen zárásokkal - mondjuk legalább a szél nem a rendezők hibája volt (bár gyanús a dolog ;))

Hogy valami pozitívat még sikerítsek a végére, az jó volt hogy tényleg sok nevezőt sikerült rávenni az indulásra és a befutómedál is egész pofásra sikerült (plusz szerintem jó ötlet is volt adni)

No hát ennyit egyelőre, de jönnek még cikkek mert versenyeztünk is azért, meg képek is lesznek ha igaz (a szövetség honlapján persze csak az elit versenyről vannak fotók egyelőre)...

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr241143009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása