HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

Edzőtábor - Balatonfűzfő

2009.05.07. 12:56 veresur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No ez is megvolt, túléltük - mondhatnánk, de az igazat megvallva nem is volt olyan nehéz túlélni...

Az úgy volt, hogy a hagyományokkal szakítva  idén a kies Horvátország helyett a Balaton északi partját választottuk edzőtáborunk színhelyéül - részben a gazdasági helyzetre való tekintettel, részben pedig mert így a szabadságos napok számát is jelentősen csökkenteni lehetett, hiszen nem kellett 1-1 nap az oda- és visszaúthoz. Így aztán bár az idei csak 4 napos lett, edzésmunkában sikerült az egyhetes horvátországihoz hasonló terhelést becsempészni.

A bringás edzések így az Isztria helyett főként a legalább oly szép Balaton-felvidéken zajlottak, futóedzéseinket a környékbeli erdők-mezők, a bringaút és a rendelkezésünkre álló kissé elhanyagolt, de a célnak tökéletesen megfelelő négyszázas pálya fogadta be, míg az úszóedzések ideális terepe a fűzfői uszoda 50m-es medencéje volt. No és persze a melegvíz :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szállásunk és étkezésünk - a kissé nyolcvanas éveket idéző környezet ellenére -rendben volt, néhány igazi (najó majdnem igazi) unikummal, mint például a bringatárolásra megkapott büfé...  Persze a szobákat sikerült hamar belakni, hogy igazán otthonossá váljék a terep :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Külön öröm volt, hogy a fentiek miatt vagy másért, de sokan (kis fluktuáció mellett kb. huszan) vettünk részt, ami azt jelentette, hogy mindenki megtalálta a készültségéhez és képességeihez megfelelő partnert, hármas-négyes-ötös csoportok alakultak ki például a bringázások alatt. Futni meg ugyebár ragyogóan tudunk együtt is - különösen négyszázas pályán. A pályaedzés további haszna, hogy a végén a közös lazítás során gyönyörködhetünk egymás gördülékeny, sima mozdulataiban és mosolygós arcában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az időjárás is (jobbára) kegyes volt hozzánk, egy nagy záportól eltekintve nem kellett sem szétáznunk, sem edzést halasztanunk vagy törölnünk a hőség miatt...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...így aztán az esti beszélgetések, borozgatások elég csendesre sikerültek, mindenki próbálta összeszedni magát a másnapi megpróbáltatások előtt... Viszont a csináldmagad társalgó mindenért kárpótolt minket :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az edzések az alábbiak szerint alakultak:

Csütörtök: délelőtt 60 perc laza futás, délután ~40 km bringa, este ~2km úszás

Péntek: 90-140 km bringa, este úszás

Szombat: délelőtt ~70 km bringa, délután futás (pályán), este úszás

Vasárnap: 70 km bringa

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: edzotabor fuzfo

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr691107959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása