HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

Keszthely maraton 2009.06.07.

2009.06.09. 11:42 veresur

Színeinket Kertész Robi képviselte a versenyen, nem is akárhogy; kategóriájában (Ffi 26-40) a 4. helyet szerezte meg (3:18:53 idővel), dacolva a hőséggel, párával majd zárásként a jégesős-tornádós ítéletidővel...

 

Gratulálunk, és ízelítőül álljon itt néhány gondolat Robitól a versenyérzületről:

 

"... Krisz-el megbeszéltük, hogy mivel ős is 2h59'59"-es szeretne futni és én is együtt fogunk menni, igaz nem tűnt jó ötletnek mert majdnem 3 hétig beteg voltam május elején, és a kéthetes kislányom sem engedett rendesen edzeni, sem aludni, ami persze nemm baj, csak igazítanom kellett volna a célomat ehhez!!"

A részidők, kommentekkel ITT

Szólj hozzá!

Címkék: beszamolo futas eredmenyek keszthelyi kilometerek

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr791173433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása