HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

II. Balaton Szupermaraton - 2009.03.19-22.

2009.03.26. 17:00 veresur

Lefutottuk, túléltük. Kiki megküzdött saját korlátaival, spurisok és spuriközeli versenyzők, ki egyéniben, ki párban, ki váltóban mérte fel az erejét, és mindenki elkönyvelhetett valamilyen sikert.

És persze az se semmi, hogy mennyien voltunk, ugyebár, össze se bírom számolni magunkat a kísérőkkel, szimpatizánsokkal...

 

Juhász Peti (no ő a spuriközeli, de azért szeretjük, ráadásul egy spuris váltót is erősített azért) - kategóriájában első, abszolút egyéniben harmadik, köszönhetően jobb (de legalábbis gyorsabb) dugótechnikájának (említsük meg hogy gyakorlatilag holtversenyben végzett Filip Krisztiánnal, 194 km után 2 másodperccel állt kevesebb Petyánk neve mellett)

Holczer Zoli - aki ismét spuris színekben bevállalta az egyéni távot, és az első napi kellemetlenségek (gyomorproblémák) után nagyon megbízhatóan teljesítve, négy órán belüli maratoni részidőkkel a 17. helyen ért be

Oxygen-wellness - Spuri páros: Gazda Ildi és Mészáros Zoli - megnyerték a vegyes páros kategóriát, végig vezetve, magabiztosan, mit is tehetnénk hozzá, a számok beszélnek helyettünk (36 percet vertek a másodikra)

Lake runners páros Peyer Zolival - ők a páros kategóriát nyerték nagy fölénnyel

Joya-spuri lányok (Bakó Móni, Diószeghy Fruzsi, Gyurcsák Szilvi, Wermescher Ildi) - abszolút női váltóban a harmadik, kategóriájukban első helyen végeztek (majd másfél órával a második előtt), egy pillanatra sem adva át a vezetést másnak - annak ellenére sem, hogy Ildi lánya betegsége miatt csak a harmadik napon csatlakozott a többiekhez

Spuris-ta-lányok (Árva Margó, Bakai Timi, Baranyai Judy, Pordán Kata) - olimpiai pontszerző (6.) hely kategóriájukban, és egyben Kata első komoly többnapos versenye (az ezzel járó izgalommal és fájdalmakkal)

Spuri-sokk (Balázs Béla, Kertész Robi, Juhász Peti, Veres Gábor) - az előzetes várakozást felülmúló 8. hely (40 csapatból) és a leggyorsabb spuris alakulat büszke címe (legalábbis az idei versenyt tekintve)

GRATULÁLUNK MINDENKINEK, ENNÉL SZEBB SZEZONKEZDETET NEHÉZ LETT VOLNA ÖSSZEHOZNI!!!!

(és külön gratulálok az egyénieinknek - csak rágondolok a teljes távra és izomlázam lesz...)

Ja, a teljes eredménylista itt fellelhető:

http://www.futanet.hu/verseny/2009/balaton_szuper/fr_balaton_szuper.html

Szólj hozzá!

Címkék: futas balaton szupermaraton

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr791027321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása