HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

3H szintkör bajnokság 2009

2009.11.16. 15:06 veresur

Persze hogy spurisokkal!

A negyedik fordulóval végetért az idei versengés, és persze a "mieink" se maradtak díjak nélkül. Bakai Timi fölényesen nyerte a női összetettet (egyben az őszi fordulót is), ezzel megvédve tavalyi címét; míg Diószeghy Fruzsi és Horváth Ági az őszi futam dobogójára robogott fel.

A férfiaknál Magyar András a negyedik, Balázs Béla (a tavalyi összetett bajnok) a 6. helyen zárta a 2009-es évet. András ezen felül az "örökös törzsgárdatag" elismerést is magáénak tudhatja, egyetlen futóként aki a három év minden egyes versenyét végigfutotta...

Részletes eredménylista a verseny honlapján, itt most a csak a dobogósok, és a spuris helyezések:

Férfiak:

1. Holluby András, 2. Záhonyi Lóránd, 3. Mészáros Zoltán, 4. Magyar András ...6. Balázs Béla...

Nők:

1. Bakai Tímea, 2. Idrányi Csilla, 3. Kolmann Erika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr331529366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása