HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

K&H maratonváltó, Kossuth tér avagy Spuris Lányok továbbra se puhányok

2009.05.18. 14:22 veresur

Röviden

No igen. Időjárás: dög meleg. Csapatok: rengeteg. Spuris fiúk: kissé problémásak. Spuris lányok: szokás szerint a dobogón!!!

Részletesen

Kezdjük a fiúkkal, ahol a rajt előtt óriási kavarodás: Masek Pista az utolsó pillanatban cserbenhagyásos, ha nem is gázolás, de betegség áldozatává tette a csapatát, így másfél órával a rajt előtt kezdődött a kétségbeesett kapkodás hogy új első futót találjunk. Végül óriási kavarodások közepette csak sikerült elrajtolni (köszi Csaba) de úgy tűnik a teljesítményre kissé rányomta bélyegét a kezdeti káosz, komótos tempóban indultak a fiúk, hogy aztán egyre gyorsulva a végén csak beelőzzék a lányokat.

Akik viszont magabiztosan futottak végig, kerülve az extremitásokat, és végül megérkeztek a dobogó második fokára kategóriájukban, egyet előre lépve a tavalyi bronzérem után.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne feledkezzünk meg a leány félmaratonváltónkról sem, ők is tisztesen helyt álltak (sajna a félmaratonnál nem voltak nemenkénti-korcsoportonkénti kategóriák ami behatárolta a helyezést).

És az eredmények:

Férfi 2. kategória:

51. (320) Spuris fiúk 3:27:42 (már nem is tudom de talán: Tóth Csaba, Seregély Peti, Balázs Béla, Balogh Csaba, Takács Gergő)

Női 2. kategória:

2. (16) Spuris lányok 3:28:39 (Horváth Ági, Sipos Andi, Baranyai Judy, Gyurcsák Szilvi, Diószeghy Fruzsi és persze Pordán Kata aki ott volt és erősítette a csapatot)

Félmaraton váltó:

29. (38) Spuris lányok (Zsille Eta, Árva Margó, Csiszár Gabriella)

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr891128713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kattta 2009.05.26. 12:55:44

:( kimaradtam a dicsőséges felsorolásból. Lehet, hogy ott sem voltam :)?

veresur 2009.05.26. 12:57:56

@kattta: hüha, basszus javítom :))))
(valójában csak csekkoltam hogy olvassa e valaki az igen szofisztikált honlapot :)))
süti beállítások módosítása