HTML

Spuri SC blogoldala

A Spuri SC amatőr futó, úszó és triatlon klub blogoldala... Friss információk az egyesületről, versenyekről és a tagokról... Tervek, célok, eredmények, versenybeszámolók meg ami még eszünkbe jut.

Kiemelt bejegyzések

Rovatok

Tóparti Futóparti avagy Velencei-tó kerülés sok spurissal...

2009.04.08. 13:46 veresur

Április 5-én, húszfokos napsütésben vágott neki a mezőny a negyedik Velencei-tó kerülő futásnak, amely joggal örvend egyre nagyobb népszerűségnek, mivel az egyik leghangulatosabb verseny a tavaszi szezonban, plusz igen olcsó is ("nevezési díj" gyanánt a frissítéshez kell hozzájárulni némi ellátmánnyal, amit mindenki készséggel megtesz, a frissítőpontokon el nem fogyasztott jóságokat pedig a célban felállított terülj-asztalkákra kitéve közös piknikelés közben élheti fel a megfáradt versenyzősereg).

Idén a spurisok is felfedezték maguknak a versenyt, ott volt Fruzsi, Móni, Szilvi, Judy (2:39:??), Margó, Timi (2:45:08), a lelkes ultrázó Holci *is elindult a bagatell 28 km-es távon. És persze ne feledkezzünk meg a spuri-közeli ** Juhász Petiről se, aki a verseny győztese lett volna, ha az esemény a versengésről szólna (de nem). Így maradjunk annyiban, hogy szemtanúk szerint ő érkezett elsőként vissza a kiindulópontra, de persze mindenki sikeresen abszolválta a távot...

* hivatalos időmérés híján a megadott idők mindenkinek a saját mérésén alapulnak

** ezt a kifejezést a klub saját külső szponzorral rendelkező jelenlegi (ők ugye a szponzor nevén neveznek), illetve egykori tagjainak tartogatjuk, akik nem sodródtak azért túl messze tőlünk ;)))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spurisc.blog.hu/api/trackback/id/tr261053806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása